Torhout Tovert met lente opendeur


Sprookjes komen tot leven bij de Torhoutse handelaars
Het eerste weekend van maart is in Torhout naar jaarlijkse gewoonte het weekend van de Lenteshopping. Omdat corona voorlopig nog steeds roet in het eten strooit, wordt het initiatief dit jaar anders ingevuld. Shop de nieuwe lentecollecties bij de lokale handelaars en neem deel aan de sprookjesachtige wedstrijd ‘Torhout Tovert!’, van zaterdag 6 maart tot en met zondag 18 april.

Ontdek de versierde etalages en win een sprookjesreis

Ga op ontdekking en spot de 20 versierde etalages in het centrum en de wijken. Welke sprookjes en films komen tot leven op de etalages van onze handelaars?

Heb je ze allemaal juist? Dan maak je kans op één van de twee waardebonnen van Demol Reizen ter waarde van 500 euro voor een weekendje Efteling of een weekendje Disneyland Parijs. Een echte sprookjesreis dus!

Je vindt het wedstrijdformulier bij de deelnemende handelaars, in De Weekbode van 5 maart en Tam Tam van 10 maart of aan het onthaal van het Vrijetijdshuis en het Stadskantoor.

Deponeer je ingevulde wedstrijdformulier uiterlijk op maandag 19 april in de brievenbus aan de zijkant van het Vrijetijdshuis (Grote Markt 1).

De winnaars worden na loting op donderdag 22 april 2020 persoonlijk verwittigd en zullen ook terug te vinden zijn op de websites van Torhout Handelt! en het Lokaal Bestuur Torhout.

Shop de nieuwe lentecollecties

Op zaterdag 6 en zondag 7 maart kan je de creatieve kunstenaars van Treepack die de raamtekeningen maken (Treepack x Wannes, Sam Shennan, Amy Aneca en Lio Verdonck) live aan het werk zien in het stadscentrum.

Hét ideale moment voor een blik achter de schermen terwijl je de nieuwe lentecollecties shopt bij de handelaars.

Lees meer over de sprookjesspeurtocht op www.torhout.be/torhout-tovert.