Torhout : Tordale gooit zijn deuren open op de Dag van de Zorg. Twee vernieuwende projecten worden in de schijnwerpers geplaatst.

Op 15 mei is er de Dag van de Zorg. Tordale vzw stelt die dag twee locaties open voor het brede publiek waarbij inclusie centraal staat.

De Peerdenposterij is een nieuw project in een historisch pand. 21 assistentieflats, een groepswoning van Tordale en het artistiek atelier De Beelderij vinden er onderdak. De Peerdenposterij is een inclusief initiatief in samenwerking met Peter Lavens en zijn team en Tordale vzw.

De site Torhout-Oost kreeg na grondige verbouwingen een nieuwe look. De site is nu toegankelijk via een trage weg voor wandelaars en fietsers. Er komt een gloednieuwe (feest)zaal die ook de buurtbewoners kunnen huren. Op de site komen rustbankjes, een petanquebaan en speelgroen.

Op beide locaties gaat een breed aanbod aan activiteiten door zoals een belevingsparcours, animatie, kindergrime,… Uitzonderlijk zetten  we deur van de nieuwe grootkeuken open en geven we je een blik achter de schermen.

Een huifkar pendelt tussen de twee locaties