Torhout : Hij komt, hij komt… naar Cultuurcentrum de Brouckere

Op woensdag 4 december aanstaande brengt de sleutelmaker van de Sint 3 wervelende sinterklaasshows in Cultuurcentrum de Brouckere in Torhout. Na de bijna uitverkochte shows krijgen de kinderen ook Sinterklaas te zien en krijgt iedereen iets lekkers mee naar huis. De opbrengst van de tickets (€ 2 per persoon) gaat opnieuw naar een goed doel, dit keer Rozenweelde en Zonnehart in Aartrijke.

In een spiksplinternieuwe Sintvoorstelling van De Proefkonijnen maak je kennis met Krik Krak, de Sinterlijke Sleuteldrager! Hij heeft een héél grote verantwoordelijkheid. Meer en meer schoorstenen verdwijnen en dus heeft De Sint steeds creatievere manieren nodig om de pakjes te bezorgen. Wàt als hij de sleutel verliest die toegang biedt tot alle huizen? Zijn verstrooidheid, maakt zijn taak extra moeilijk. Herinnert hij zich op tijd welke sleutel weer voor welke deur is? En raakt de Sint dus op 6 december wel binnen met al zijn pakjes? Met jullie hulp komt het vast weer helemaal goed!

Wie er nog wil bijzijn moet zich haasten, want enkel voor de laatste voorstelling om 17u zijn er nog enkele tickets beschikbaar. Dat de tickets de deur uitvliegen, is dubbel goed nieuws. Want zoals elk jaar schenkt Lokaal Bestuur Torhout de opbrengt aan een goed doel of instantie die het kan gebruiken. Dit jaar zijn dat Rozenweelde (voor buitenspeelruimtes en speeltoestellen) en Zonnehart (voor een snoezelruimte en droomhut). De overhandiging van de cheque gebeurt op het podium tijdens het Stadstraktaat op 5 januari 2020.

Info:

Datum: 4 december 2019
Voorstellingen: 14, 15.30 en 17 uur
Aansluitend: infobeurs voor ouders met kinderaanbod
Tickets: € 2 op https://www.ccdebrouckere.be/