Torhout : Help! Hoe installeer ik de CovidSafeBE-app? We helpen je graag!

De CovidSafeBE-app is dé handigste manier om je Covid Safe Ticket steeds bij de hand te hebben! Heb je problemen met het installeren van de app? Dan helpt het Lokaal Bestuur Torhout je graag een handje.

Kietelt het ook om naar een evenement of optreden te gaan, of om een tripje te doen naar het buitenland? Dan kan je dat vandaag gelukkig al terug, maar niet zonder een Covid Safe Ticket (CST)!

Iedereen ouder dan 12 jaar kan een CST aanvragen als je:
Minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent.
Een negatieve PCR-test hebt, geldig tot 2 dagen na de dag van je test.
Een negatieve antigeentest hebt, geldig tot 1 dag na de dag van je test.
Of niet langer dan 6 maand geleden positief testte op corona.

De CovidSafeBE-app is dé handigste manier om je CovidSafe-ticket steeds bij de hand te hebben. Hulp nodig om de CovidSafeBE-app te installeren?

Spring binnen in het ontmoetingscentrum ‘t Centrum – Beerstraat 20 Torhout, waar een vrijwilliger je graag verder helpt.
Elke dinsdag van 13 tot 18 uur en elke donderdag van 13 tot 16 uur.
Opgelet: breng je identiteitskaart en pincode mee!

Weet je de pincode van je identiteitskaart niet meer?
Je kan online een nieuwe pincode aanvragen via www.ibz.rrn.fgov.be/nl/identiteitsdocumenten/eid/aanvraag-pincode/
Van zodra je nieuwe pincode beschikbaar is, zal je verwittigd worden en kan je die komen ophalen in het Stadskantoor. Opgelet! Het duurt +/- 3 weken vooraleer je je nieuwe code ontvangt. Wacht dus niet te lang met de aanvraag.
Lukt het niet om je pincode online aan te vragen? Dan helpt de dienst burgerzaken je graag verder. Maak hiervoor een afspraak via www.torhout.be/maak-een-afspraak-burgerzaken of bel 050 22 11 22.