Torhout : gidsbeurten met Robin Vermeersch

Tot en met 27 september 2020 kan je genieten van de zomertentoonstelling van Robin Vermeersch in het Museum Torhouts Aardewerk. Maar wie dat wenst kan op zondag 13 september ook een persoonlijke rondleiding van de kunstenaar zelf volgen. Schrijf je snel in!

Samen met kunstenaar Robin Vermeersch en één van onze enthousiaste stadsgidsen kan je op zondag 13 september 2020 gratis op verkenning doorheen de tentoonstelling in het Museum Torhouts Aardewerk. Robin gidst je doorheen zijn collectie, terwijl de gids je op sleeptouw neemt doorheen de aardewerkcollectie en de geschiedenis van het Ravenhofkasteel.

Boeit aardewerk of keramiek jou? Ben je naar de tentoonstelling komen kijken en wil je graag nog wat meer informatie? Ben je geïnteresseerd in kunst of wil je gewoonweg een bezoekje komen brengen? Schrijf je dan snel in via vrijetijdshuis@torhout.be en vermeld het door jou gekozen tijdstip van de rondleiding.

10.00 uur: rondleiding 1
11.30 uur: rondleiding 2
14.00 uur: rondleiding 3
15.30 uur: rondleiding 4
17.00 uur: rondleiding 5

Een rondleiding bestaat uit maximum 10 personen, de 2 vertellers inclusief. Een mondmasker dragen is verplicht tijdens de rondleiding.

Wens je de tentoonstelling individueel te bezichtigen? Breng dan gerust een bezoekje tijdens de openingsuren:

Augustus: van woensdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.30 uur
September: elke woensdag en zondag van 13.30 tot 17.30 uur