Torhout , Foodstival zaterdag 15 en zondag 16 september Stadspark Torhout

Het derde weekend van september ontvangt Torhout culinaire ambiance in het stadspark. Voglio Events & Activities organiseert er i.s.m. het Lokaal Bestuur Torhout het nagelnieuw Foodstival.

Wie op zaterdag 15 september van 11 tot 23 uur en zondag 16 september van 11 tot 22 uur richting stadspark in de Karel de Goedelaan te Torhout gaat, treft er een ontzettend gevarieerde en gezellige setting. Een dozijn foodtrucks, een chill- en eetzone, kinderanimatie, cocktailbar, een dj-caravan… eten, drinken, muziek en verschillende activiteiten voor de kleinsten. Torhout ontvangt met veel plezier en hoge verwachtingen het gloednieuwe Foodstival van Voglio Events & Activities. Organisator Christof Seynaeve blikt succesvol terug op de eerste editie van Foodstival in Izegem midden augustus en reist met volle goesting door naar Torhout.

 

De foodtrucks serveren de bezoekers lekker Streetfood op een bedje van culinaire liefde. Een streling voor het oog, een feest voor de smaakpapillen aangevuld met de fijnste streekbiertjes, hippe cocktails, coole non-alcohol drinks en lekkere wijntjes of bubbels. Dj’s brengen een ruim platform van groovy music, aangevuld met talentvolle lokale artiesten, toneelspelers en goochelaars toveren een lach op het gezicht van de bezoekers.

 

De ingang tot het foodtruckfestival is gratis.

 

Meer info:

Annick Vanderspurt Schepen van Feestelijkhe    :annick.vanderspurt@torhout.be

Vrijetijdshuis  Lokaal bestuur   vrijetijdshuis@torhout.be