Torhout Beach !

In de paas- en zomervakantie kunnen jongeren tussen 12 en 18 jaar opnieuw terecht op Torhout Beach: dé hotspot in het stadspark, waar coole activiteiten, workshops en uitstappen georganiseerd worden. Het beachkot krijgt echter een serieuze upgrade!

Stadspark
Vorig jaar vond je ons in het stadspark, langs de Karel De Goedelaan op een 50 meter van het skatepark. We verhuizen naar de andere kant van het skatepark en vestigen ons beachkot tussen het skatepark en het multisportveld, tegen de muur van het zwembad.

Stacaravan
Het beachkot zelf krijgt een serieuze upgrade. Vorige jaren zaten we in huurcontainers van 6 op 6 meter. Dit jaar konden we een oude stacaravan (10 x 3 meter) op de kop tikken. Die is nog in prima staat en gaan we nu grondig onder handen nemen. We nemen onze intrek al op 8 april en zullen tijdens de paasvakantie ook samen met de jongeren de caravan pimpen en inrichten zodat we er ons helemaal thuis voelen. De stacaravan blijft trouwens permanent staan om zo ook buiten de vakanties ruimte te geven voor verenigingen.

Schepen van jeugd Lieselotte Denolf: “Ook dit jaar blijven we met Torhout Beach inzetten op de doelgroep van 12- tot 18-jarigen. De stacaravan krijgt een betere plaats in het stadspark. Zo hopen we dat jongeren zich thuis zullen voelen in deze hangplek die ze zelf kunnen inrichten.”

Meer info www.jeugdtorhout.be/torhoutbeach