‘Terug naar school’-actie bij Torhoutse handelaars

De zomer is bijna voorbij. De boekentassen staan opnieuw klaar. Bij de Torhoutse handelaars geniet je ondertussen volop van de nieuwe herfstcollecties en dat willen we graag belonen. Doe daarom in september je aankopen bij de Torhoutse non-food handelaars en geniet van de ‘Terug naar school’-actie.

De Torhoutse handelaars die geen alledaagse producten verkopen, hebben het zwaar te verduren gekregen door de coronacrisis.

Het Lokaal Bestuur Torhout wil deze handelaars een hart onder de riem steken met een speciale ‘Terug naar school’-actie. Doe daarom in september je aankopen bij één of meerdere van deze handelaars en maak kans op mooie prijzen!

Torhoutbonnen en pakketjes Torhout

Winkel tussen dinsdag 1 en woensdag 30 september bij de deelnemende handelaars (te herkennen aan de affiche en vermeld op www.torhout.be/terug-naar-school-actie) en win één van de 8 Torhoutbonnen ter waarde van 250 euro of één van de 4 pakketten met Torhoutse streekproducten.

Op donderdag 1 oktober worden de winnaars uitgeloot in het Stadskantoor. De winnaars worden persoonlijk verwittigd en bekendgemaakt op de website van het lokaal bestuur.

Gratis gadget

Doe je je schoolaankopen bij een deelnemende handelaar (te herkennen aan de affiche en vermeld op www.torhout.be/terug-naar-school-actie) tijdens het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 september? Dan ontvang je een gratis katoenen plunjezak (zolang de voorraad strekt). Handig om je turngerief of schoolmateriaal in te steken!

Koop lokaal en je bent #zoklaarvoorhetschooljaar

Ook bij de andere handelaars loopt er tot en met zondag 6 september een speciale ‘Ik koop lokaal’-actie. Deze actie gaat uit van OC West en de provincie West-Vlaanderen en wordt ondersteund door het Lokaal Bestuur Torhout.

Deelnemen kan via de Facebookpagina en het Instagramprofiel van ‘Ik koop lokaal’.

Via Facebook:
Like de Facebookpagina ‘Ik koop lokaal’.
Like de post over de wedstrijd.
Reageer op de post waarom/wat/bij wie jij lokaal koopt.
Post een originele foto van jouw lokale #zoklaarvoorhetschooljaar-aankoop bij een Torhoutse handelaar via de Facebookpagina of onder de post. Tag jouw winkelier in deze post.

De foto met de meeste likes wint een #zoklaarvoorhetschooljaar-pakket. Daarnaast worden er nog 3 West-Vlaamse Bidong-doppers weggegeven aan de personen met de leukste reactie onder de post.

Via Instagram:
Volg ‘Ik koop lokaal’ op Instagram.
Like de post over de wedstrijd.
Reageer op de post waarom/wat/bij wie jij lokaal koopt voor het nieuwe schooljaar.
Deel jouw #zoklaarvoorhetschooljaar-aankoop via Instagram. Tag ‘Ik koop lokaal’ en de winkelier. Gebruik zeker de hashtag #zoklaarvoorhetschooljaar.

De leukste reactie wint een #zoklaarvoorhetschooljaar-pakket en drie anderen winnen een Bidong-dopper.

Lees meer over deze actie en ontdek het volledige wedstrijdreglement op www.ikkooplokaal.be.