Steun 8820 – Koop een Torhoutbon en ontvang extra waarde

Steun 8820
Koop een Torhoutbon en ontvang extra waarde
De coronacrisis had een enorme impact op de Torhoutse handelaars. Om hen een extra duwtje in de rug te geven lanceert het lokaal bestuur op vrijdag 19 juni – de normale startdatum van de batjes – de Steun 8820-actie. Koop vanaf vrijdag 19 juni een Torhoutbon en ontvang 10 euro extra waarde.
Ideaal geschenk
Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk waar je iemand echt een plezier mee kan doen? Dan is de Torhoutbon een topidee!

De Torhoutbon aankopen is kinderspel. Surf naar www.torhoutbon.be en kies zelf de waarde (5, 10, 20, 50 euro of een meervoud van deze bedragen) en het ontwerp van de bon. Na betaling ontvang je de bon meteen in je mailbox en kan je de bon afprinten en cadeau geven aan de gelukkige. De bon blijft 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De bon moet in één keer verzilverd worden bij een deelnemende Torhoutse handelaar.

Steun 8820
“De Torhoutse handelaars hebben het hard te verduren gehad de voorbije maanden”, zegt burgemeester Kristof Audenaert. “Met de Steun 8820-actie willen we de lokale handelaars een extra duwtje in de rug geven en willen we alle Torhoutenaars oproepen om lokaal te winkelen.”

Wil je genieten van de actie? Koop vanaf vrijdag 19 juni – de normale startdatum van de batjes – een Torhoutbon en ontvang eenmalig een bijkomende waarde van maximum 10 euro. Een voorbeeld: als je een Torhoutbon van 50 euro koopt, krijg je 10 euro extra waarde waardoor je bon dus 60 euro waard is.
 
Bij de aankoop van kleinere bonnen krijg je een kleinere extra waarde tot je 10 euro is opgebruikt.
 
De extra waarde is 6 maanden geldig, de waarde zonder het extraatje blijft 2 jaar geldig. Deze actie loopt tot en met 30 september.

Om de handelaars te ondersteunen voorzien we op vrijdag 19 juni en zaterdag 20 juni, tijdens het Babbels & Bubbels-weekend, ook nog een leuk extraatje bij de Torhoutse handelszaken, rekening houdend met de maatregelen opgelegd door de Veiligheidsraad.