Slotweekend Un|settled op zaterdag 10 en zondag 11 november in provinciedomein Raversyde (Oostende)

Op zaterdag 10 en zondag 11 november organiseren de Provincie West-Vlaanderen en het kunstencentrum KAAP het slotweekend van de tentoonstelling Un|settled in Oostende.

Bezoek expo met rondleiding
In provinciedomein Raversyde kan je een laatste bezoek brengen aan de expo. Deelnemers kunnen via mail ook een geleid bezoek reserveren. De expo bestaat uit installaties, kunstwerken, foto’s en films die in de bunkers en de duinen staan. In het natuurpark komen bezoekers via getuigenissen ook meer te weten over vluchtelingen vroeger en nu.

Un|settled maakt deel uit van ‘Creative Europe’. Dit project werkt rond de thema’s muren en grenzen bouwen, migratie en identiteit.

Combineren met voorstellingen
Tijdens het slotweekend van Un|settled kan je de expo combineren met twee voorstellingen in Oostende. Tickets hiervoor zijn online verkrijgbaar.

Op zaterdag, om 18 uur, is er ‘De onzichtbare man’ in het Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum VLOC. Deze voorstelling gaat over de band tussen kunstenaar Michiel Voet en Karim Ramtani, een illegale vluchteling die onderdak zocht in het atelier van de kunstenaar. Elk vertellen ze vanuit hun eigen standpunt over hun unieke samenwerking.
Op zondag, om 11 uur, is er de voorstelling ‘Ladies’ Choice’ aan de Russische bunker. Daarin gaat Rona Kennedy een gesprek aan met haar moeder Audry en haar vriendin Lola. De drie expats hebben het over migratie, macht en privilege.

Daarnaast is er op zaterdag ook een toonmoment van het Creative Europe project ‘Off the Wall’. Daarin werken Europese jongeren rond identiteit, migratie, ontheemding en het bouwen van muren en grenzen.

Praktisch – Slotweekend Un|settled

Data: zaterdag 10 en zondag 11 november 2018 vanaf 10.30 uur
Locatie
: provinciedomein Raversyde, Nieuwpoortsesteenweg 636 in Oostende
Prijs
: inbegrepen in toegangsprijs Atlantikwall (kinderen t.e.m. 12 jaar: gratis; 12 jaar en ouder: 8 euro)
Inschrijven: een begeleid bezoek aan Un|settled reserveren kan via info@raversyde.be, de rondleidingen vinden plaats op zaterdag en zondag, telkens om 14 uur

Voorstellingen: meer informatie en tickets voor de voorstellingen zijn te verkrijgen via de website www.unsettled.kaap.be.
Tickets kosten maximaal 13 euro en zijn gratis voor wie 12 jaar of jonger is. Wie jonger is dan 26 of ouder dan 65 geniet van een kortingstarief. Voor de duurste categorie is er korting op de tickets in voorverkoop.

[ www.unsettled.kaap.be ]