Q-Beach House officieel geopend in Oostende.

Voor de 15de keer op rij is radio zender Q-Music aanwezig in Oostende met hun Beach House. Q-dj’s Jolien Roets en Matthias Vandenbulcke  waren blij met de komst van Burgermeester Bart Tommelein.

Voor de opening van het Q-Beach House op 2 juli stonden al grote namen op het podium. Camille, Milo Meskens en Willy William kwamen langs. Ze gaven het beste van hen naar boven om de vele fans van de zender in de stemming te brengen.

Voor dat de optredens begonnen was er de ondervraging van de artieste. zo wist Camille al enkele nieuwtjes te verklappen voor de zomer.

De officiële opening door Bart Tommelein.

de Q-cocktail valt zeker al in de smaak bij de bugermeester van Oostende

ieder jaar brengt Q-music een cocktail uit en dit jaar is dat dan ook niet anders.

Sunset concerten

Ook de Sunset concerten zijn weer terug. Er staan er vier gepland deze zomer met de eerste al op 7 juli. Dan komt Metejoor optreden met special guest Snelle. De andere artiesten worden later bekendgemaakt

Jolien Roets en Matthias Vandenbulcke mochten vandaag al op de foto met heel wat luisteraars

Nieuw dit jaar

Dit jaar kan je ook opnieuw komen ontbijten aan het Q-Beach House. Elke vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend kun je op het terras ontbijten vanaf 8 tot 10 uur. Reserveren kan binnenkort op de website. Qmusic.be

Nog tot en met 4 september is iedereen tussen 10 en 22 uur welkom om de Q-dj’s live aan het werk te zien, te genieten van Q-cocktails en tapas, de zomerse music, de gratis concerten, en de vele Q-dj’s.

De zomer was nog nooit zo leuk als nu met Q-music Live uit Oostende

Sfeerbeelden