Onbegrensde mogelijkheden op Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt

 

Arbeidsmarktfilmpjes voor jongeren

Ben je benieuwd naar de onbegrensde mogelijkheden op de Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt? Vanaf vandaag staan 13 arbeidsmarktfilmpjes van Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen online. In de filmpjes worden jong professionals van verschillende organisaties geïnterviewd over hun baan in Zeeuws-Vlaanderen. Zo worden de onbegrensde mogelijkheden van Zeeuws-Vlaanderen onder de aandacht gebracht bij jongeren.

De filmpjes worden gebruikt door decanen en leraren maatschappijleer op middelbare scholen om de verschillende beroepen in de streek te laten zien. Ook Rootzz Zeeuws-Vlaanderen gebruikt de filmpjes tijdens gastlessen op scholen en tijdens het evenement van de Zeeuws-Vlaamse Studentenstad in Tilburg. De bedrijven die meegewerkt hebben, kunnen de filmpjes inzetten voor arbeidsmarktcommunicatie.

Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen
Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen is het samenwerkingsverband van het bedrijfsleven, de onderwijs-, zorg- en recreatiesector, de woningcorporaties en de gemeenten in Zeeuws-Vlaanderen dat zich inzet om de regio grensoverschrijdend te promoten. In Zeeuws-Vlaanderen leef je op de grens, met het beste van twee werelden binnen handbereik. Zeeuws-Vlaanderen is het bourgondische leven, culinaire kwaliteiten, het landschap van linies en kreken, verscheidenheid, mensen die samen bouwen, ruimte en kust. Dit in combinatie met een sterke, grensoverschrijdende arbeidsmarkt. De balans tussen wonen, werken en leven is in deze streek makkelijk te vinden. Veel woonplezier voor een goede prijs en zonder file naar je werk.

Samenwerking
De filmpjes zijn gemaakt door HelloVideo en zijn mede mogelijk gemaakt door de jong professionals die bij de volgende bedrijven werken: Emergis, Zorgzaam, Yara Sluiskil, North Sea Port, PureBlue Water, Hydrauvision, Dow Chemicals, De Pooter Personeelsdiensten, Unitron, Trinseo, Gemeente Terneuzen, Tragel en Noordzee Hotel&Spa.