Met 11.11.11 Lichtervelde onderweg naar beter.

 

Met een geslaagde tweede editie van Vreemde Tafels en de scholenactie is de 11.11.11.-campagne in Lichtervelde succesvol gestart. Maar er volgt nog meer.

Campagneweekend : 10 & 11 november.

Op zaterdag 10 november verkopen de vrijwilligers van 11.11.11. wenskaarten, stiften en chocolade te aan de vier Lichterveldse supermarkten. Met de opbrengt kan 11.11.11. en haar partners verder de structurele oorzaken aanpakken waarom mensen vluchten. We kunnen steeds helpende handen gebruiken om de verkoopstands te bevolken.

En Route.

Op zondag 11 november 2018 organiseert de 11-groep een sportief evenement met de toepasselijke titel ‘En Route’. Dit jaar staat fietsen en yoga centraal.

De sportieve fietsers verzamelen om 9u voor een fietstocht van een goede 60 km. De fietsroute is downloadbaar via de facebookpagina. De recreatieve fietsers kunnen kiezen tussen een rit van 11 en 22 km. Er kan individueel gestart worden tussen 8u30 en 11u00.

Nieuw dit jaar zijn de yoga-sessies voor jong en oud. We starten met een yoga-sessie voor kinderen. Dit start om 9u15 met een onderverdeling naar leeftijdsgroepen.
Om 10u30 start dan de sessie voor volwassenen.
Wil je reeds je plaatsje reserveren, dan kan je dit op volgend adres: lichterveldekookt@gmail.com (voor de kinderyoga best de leeftijd meegeven). Wie een (yoga)matje heeft, brengt dit best mee. Comfortabele kledij is interessant.

Voor beide activiteiten (fietsen en yoga) wordt een bijdrage gevraagd van € 5. In deze prijs is een drankje begrepen.

Wie honger heeft gekregen van het vele bewegen, kan de innerlijke mens versterken.

En Route start om 8u30 in de Margarethazaal van de Middenschool (ingang langs de gele poort in de Marktstraat). Iedereen is welkom.

Bijkomende informatie : Facebook-pagina : https://www.facebook.com/search/top/?q=elfelfelf%20november of 0493/72 05 04

Wie interesse heeft om mee te werken kan via lichterveldekookt@gmail.com.