Meer openingsuren Oxfam-wereldwinkel TORHOUT vanaf 1 september


Vanaf 1 september 2021 pakt Oxfam Wereldwinkel Torhout uit met verruimde openingsuren. Onze wereldwinkel in de Hofstraat 9 is voortaan open op woensdag van 9 tot 12u en van 14 tot 18u; op donderdag van 16 tot 18u; en op vrijdag en zaterdag telkens van 10 tot 12 u en van 14 tot 18u.
Daarnaast kan je ook via onze webshop aankopen en in Torhout met fietskoerier laten leveren bij je thuis, dit zelfs gratis bij aankoop vanaf 50 euro.
De webshop bereik je via https://shop.oxfamwereldwinkels.be/torhout/
De uitbreiding van de openingsuren is mogelijk door de inzet van onze vrijwilligers. Onze Oxfam-Wereldwinkel is een vrijwilligersbeweging die ijvert voor een rechtvaardige wereldhandel en voor ieders recht op een menswaardig leven.
Wil ook jij je steentje bijdragen aan eerlijke wereldhandel? Je bent zeer welkom om ons team van vrijwilligers te komen versterken. Als vrijwilliger kies je zelf of je in de winkel wil staan en/of liever aan acties of achter de schermen meehelpt. Interesse? Stuur een mailtje naar torhout@oww.be, of spring eens binnen in onze winkel op de Hofstraat 9, 8820 Torhout.