Lokaal Bestuur Torhout – Kerst in Torhout: hartverwarmende kerstmarkt

Op zondag 19 december is het zover. Dan is het Kerst in Torhout. Ga kerstshoppen bij de winkels die open zijn, geniet van de animatie en breng een bezoekje aan onze hartverwarmende kerstmarkt.

Van 14 uur tot 18 uur gaat een hartverwarmende kerstmarkt door in Tuin de Brouckere, op site ‘s Gravenwinkel en in de Sint-Pieterskerk. TROSSO, onze Noord-Zuid raad, zorgt opnieuw samen met tal van verenigingen voor een échte hartverwarmende kerstmarkt. In beide sfeervolle tuinen en de Sint-Pieterskerk zal je tal van gezellige verkoopstandjes vinden die zich één voor één inzetten voor een goed doel.

Volgens schepen van Noord-Zuid beleid Elsie Desmet toont dit initiatief aan hoe solidair Torhout is: “De kerstmarkt laat zien hoe hartverwarmend Torhout is. Ieder jaar opnieuw komen verenigingen bij ons aankloppen omdat ze een actie op poten willen zetten voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. Dat maakt ons als lokaal bestuur alleen maar blij.”

Kom genieten van de lichtjes en de sfeer in Torhout. Of neem je liever zelf deel aan onze hartverwarmende kerstmarkt met een verkoopstandje? Surf naar www.visittorhout.be/inschrijven-hartverwarmende-kerstmarkt, vul het formulier in en bezorg het ingevulde formulier ten laatste op vrijdag 26 november aan vrijetijdshuis@torhout.be.

Opgelet: door de huidige coronacrisis is het voor bezoekers en standhouders verplicht om een Covid Safe Ticket voor te leggen. Ook het dragen van een mondmasker is verplicht.