Lichtervelds Ondernemers Treffen op 14 oktober 2021.

Het gemeentebestuur en het LEF organiseren op 14 oktober 2021 om 19.45 uur het 11e Lichtervelds Ondernemers Treffen. Tijdens deze editie verwelkomen we maar liefst twee gastsprekers: Liederik Cordonni en Hans Cools.

Liederik Cordonni, Detailhandelscoach bij de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen hielp de gemeente Lichtervelde met het opstellen van een strategisch commercieel plan (SCP). Een strategisch commercieel plan is een belangrijk hulpmiddel voor de opmaak van een gemeentelijk detailhandelsbeleid. We werkten hiervoor samen met verschillende handelaars en ondernemers. Hij stelt de werkwijze en het plan met trots voor! Die avond krijgt iedere deelnemer een exemplaar van het SCP.

Hans Cools, schrijnwerkerszoon uit het West-Vlaamse Lichtervelde besloot in 2018 zich in te schrijven voor Humo’s Comedy Cup, zonder voordien ooit aan comedy gedaan te hebben. Hij schopte het tot de halve finale, won enkele maanden erna de jury- en publieksprijs van de Commeere Comedy Cup én ging aan de haal met The Lunatic Comedy Award 2019. In 2019 ging hij als voorprogramma mee met Steven Mahieu met diens ‘Full Contact Tour’, en zo stond hij wekelijks op podia over het hele land. Als startende Lichterveldse ondernemer verwelkomen we hem graag op onze 11e editie! Prachtig!

Aansluitend volgt een receptie en netwerkmoment. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via economie@lichtervelde.be

F

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *