JACQUES VERMEIRE & RUBEN VAN GUCHT “Van 7 tot 77” -> try out

 

 

Jacques en Ruben komen voor ze de grote zalen intrekken nog twee maal try outen in de streek. Nadien is er telkens een meet and greet.

Vrijdag 21 september 2018

Oostkamp, CC De Valkaert

Zaterdag 22 september 2018

Sijsele, CC De Cultuurfabriek

 

 

Dertig jaar, een slordige tweeduizend voorstellingen en pak-weg één miljoen bezoekers nà Zaalshow I, kondigt Jacques Vermeire zijn zevende zaalshow aan: Van 7 tot 77.
In Van 7 tot 77 luidt de oude rot van de volkscomedy een terugkeer in naar de typetjes én tegelijk neemt hij een wissel op een vrolijke toekomst met jonge god Ruben Van Gucht. Want…

Na zijn overrompelend succesvolle comeback met 5 voor 12 (2012) steekt Jacques Vermeire nog een sportief tandje bij en speelt hij met Ruben Van Gucht zijn jongste joker uit.

Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht versmelten hun wederzijdse respect en sympathie nu tot een avondvullend lachsalvo, getiteld Van 7 tot 77. De sportieve reporter vuurt de man van duizend-en-één smoelen aan tot zijn weergaloze core-business: hilarische typetjes. Het is nu al uitkijken naar nieuwkomers als kaasmeester Jean Van Tricht en Nonkel Geubels.

Tickets via COMEDYSHOWS.be of 0479 13 04 15