Hoofdwinnaars Kortemark ’t Winkelt komen uit Zarren en Werken

Kortemark ‘t Winkelt kreeg deze winter een logisch vervolg na het succes van de vorige editie. Opnieuw sloegen Unizo Groot Kortemarrk, Zarren Werken Onderneemt en de Gemeente Kortemark daarvoor de handen in elkaar.

De eindejaarsactie liep van 1 december 2021 tot en met 31 januari 2022. Zo lang kon je punten sparen tot een volle kaart bij 104 deelnemende zaken uit de gemeente en bij 13 marktkramers van de donderdagmarkt.

Er werden 194.000 klevertjes bedeeld en er kwamen ongeveer 12.600 volle kaarten binnen. Toppers onder de verzamelpunten waren Verthus in Edewalle en Het Vershuis in Handzame. De prijzenpot was niet te versmaden: ter waarde van 8.500 euro, waarvan 3.000 euro geschonken door de Gemeente Kortemark.

De twee hoofdprijzen werden zaterdag 13 februari overhandigd in De Roende. Ria Carbonez uit Zarren mag zich in de handjes wrijven: zij won voor 1.000 euro aan Kortemarkbonnen. Stefaan Muylle uit Werken sleepte de tweede prijs in de wacht: Kortemarkbonnen met een totale aankoopwaarde van 500 euro.

De overige prijzen kunnen vanaf woensdag 16 februari afgehaald worden bij het onthaal in De Roende, Hospitaalstraat 31 in Kortemark, tijdens de openingsuren. Een alfabetisch overzicht van alle winnaars is terug te vinden op www.kortemark.be.