Het Torhouts plantjesweekend ten voordele van Kom op tegen Kanker

 

Binnenkort is het weer zover. Op 17, 18 en 19 september vindt het jaarlijkse plantjesweekend van Kom op tegen Kanker opnieuw plaats. Na de online editie van vorig jaar, staan dit jaar opnieuw tal van vrijwilligers klaar om in levende lijve plantjes te verkopen ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Plantjesweekend ten voordele van Kom op tegen Kanker

Tijdens het derde weekend van september zetten duizenden vrijwilligers zich in om azalea’s te verkopen ten voordele van Kom op tegen Kanker. Ook in Torhout zal je opnieuw op verschillende plaatsen een plantje kunnen kopen. “We zijn heel blij om opnieuw in levende lijve plantjes te mogen verkopen”, zegt voorzitster van het SKAT (Sociaal Komitée Actief Torhout), Erna Christiaen. “Samen met onze vrijwilligers en het Lokaal Bestuur Torhout hopen we om een kleine 2000 plantjes aan de man te brengen.”

Plantjesverkoop in Torhout

Enthousiaste vrijwilligers starten op woensdag 15 september al met de verkoop van de plantjes op de woensdagmarkt in Torhout. Dit vanaf 8.30 uur. Verder kan je op vrijdag 17 en zaterdag 18 september vanaf 8.30 uur tot sluitingstijd langskomen op de parking van de Colruyt, op parking van de Aldi en op parking van de Delhaize.

“Wil jij er samen met Kom op tegen Kanker voor zorgen dat de zorg voor de vele duizenden kankerpatiënten kan blijven doorgaan? Kom dan tijdens het derde weekend van september langs en koop een azalea ter waarde van 7 euro. Voor een klein prijsje help je steun- en zorgprojecten voor mensen met kanker en hun naasten, én je krijgt er een leuk plantje bij”, aldus schepen van volksgezondheid Rita Dewulf.

Meer weten over Kom op tegen Kanker

Wil je weten wat Kom op tegen Kanker zoal doet of wil je meehelpen? Surf naar www.komoptegenkanker.be.