Het digitaal Torhouts Stadstraktaat 2021

Online toosten op het nieuwe jaar tijdens
digitaal Stadstraktaat en live optreden van Christoff

Wat gaan we het missen straks. De sprotjes van de brandweer, de gezellige vuurkorven en zelfs de drukte om aan een tasje soep of beker glühwein te geraken. Ook het Stadstraktaat op 3 januari 2021 kan niet doorgaan zoals we het zo graag hebben. Maar toosten gaan we! Via een livestream op de facebookpagina van de stad geeft burgemeester Kristof Audenaert een nieuwjaarspeech, gevolgd door een optreden van Christoff. En er is meer!

Zet een fles koud, steek de haard aan en ga voor het scherm zitten met het hele gezin. Op zondag 3 januari 2021 om 11.30 uur verschijnt er op de Facebookpagina ‘Torhout, levende stad’ een livestream. Na het online bezoek van Sinterklaas organiseert het lokaal bestuur Torhout nu ook een digitaal alternatief voor het Stadstraktaat.

Burgemeester Kristof Audenaert wenst de Torhoutenaars een gezond en fantastisch 2021 alvorens de micro door te geven aan een andere Christoff. Met een optreden van een half uur brengt zanger en presentator Christoff De Bolle het Stadstraktaat straks naar jouw living. Ambiance verzekerd!

Prijzen, prijzen, prijzen!

Naast de allerbeste wensen deelt het lokaal bestuur straks ook enkele prijzen uit tijdens het online Stadstraktaat. Eerst hoor je welke families de hoofdprijzen opstrijken van de wedstrijd ‘Lichtjes Anders’ (waarbij meer dan 50 gezinnen streden om de mooiste kerstverlichting van Torhout). Daarna wordt er uit alle correct ingevulde deelnameformulieren van de winterwandeling één gezin geloot. Zij mogen één dag én nacht naar Paira Daiza om er tussen de pinguïns te slapen.

Deel je toost!

Ook tijdens het Stadstraktaat kan je nog in de prijzen vallen. Neem tijdens de livestream een foto van je gezin waarop je toost op het nieuwe jaar en deel deze met vrijetijdshuis@torhout.be of VisitTorhout op Instagram. Uit alle inzendingen worden er 3 families geloot die 2021 kunnen inzetten met een Torhoutbon ter waarde van € 100.