Hart boven hard Torhout : De Sint is er voor alle kinderen, ook kinderen in armoede! 

GRONINGEN – De Sint wordt begroet tijdens de intocht in het centrum van Groningen. ANP REMKO DE WAAL

Hart boven hard Torhout merkt dat er steeds meer gezinnen moeilijkheden hebben om de Sint te laten komen. Daarom nodigt Hart boven hard de Sint uit voor die kinderen. Er zijn dit jaar bijna 3 keer zoveel kinderen ingeschreven dan de vorige editie, ook de Sint merkt dat er steeds meer kinderen opgroeien in (kans-)armoede. De kinderen werden ingeschreven via het Sociaal Huis, het CAW, de brugfiguren of waren gekend bij Hart boven hard zelf. In totaal zullen ruim 150 mensen aanwezig zijn. 

Dankzij donaties van onder meer het CAW en heel wat particulieren kan de Sint voor elk ingeschreven kind een cadeautje en snoepzak voorzien. Er zijn ook pannenkoeken voor de ouders en de vele vrijwilligers die zich tijdens het voorbije jaar inzetten voor onze organisatie!

Hart boven hard Torhout is ook steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers om mensen in (kans-)armoede leven te ondersteunen. Ook mensen of verenigingen die onze werking een duwtje in de rug willen geven, kunnen steeds contact opnemen via torhout@hartbovenhard.be. 

De Sint komt op zondag 4 december om 14u30 naar De Bosgalm op Don Bosco.