Gratis initiatie bootcamp in Torhout

Op 11, 18 en 25 april van 19 tot 20 uur is er een gratis initiatie bootcamp. Tijdens deze lessen wordt aan je conditie gewerkt en leer je de toestellen van het openluchtfitnessterrein in Groenhovebos, net naast het speelplein kennen.

Sporters beleven meer, dit is de leuze van Sport Vlaanderen en de sportdienst van het Lokaal Bestuur Torhout helpt met plezier om dit waar te maken.

“Het Lokaal Bestuur Torhout wil een gezonde bevolking en wil zoveel mogelijk mensen, zowel jong als oud aan het bewegen krijgen.  De gezondheidsnorm van 30 minuten bewegen per dag en twee keer een uur intensiever bewegen per week voor iedereen is ons doel. Wat is er beter dan een work-out in open lucht? Vorig jaar investeerde de stad 45000 euro in de aanleg van een openlucht fitnessterrein in Groenhovebos.”, zegt schepen van sport Rita Dewulf.

Gratis initiatielessen!
Via 3 gratis initiatielessen bootcamp krijgen mensen de kans om de toestellen in Groenhovebos te leren kennen onder leiding van Tom Haeck. Om daarna individueel, via een club of onder begeleiding van een personal coach verder te gaan.

De lessen gaan door op donderdagavonden 11, 18 en 25 april van 19 tot 20 uur. Wie wil deelnemen komt in sportieve kledij naar het outdoor fitnessterrein in Groenhove op het aangegeven startuur en meldt zich aan bij de lesgever.

De lessen verlopen in alle veiligheid en we zorgen voor een goede opwarming, de deelnemers zijn ook verzekerd tegen sportongevallen.