Eva Maes N-VA Torhout is er klaar voor !

Eva Maes is kandidaat op de Kamer-lijst van de N-VA. “Ik ben er klaar voor om vanop plaats 8 erin te vliegen”, zegt Eva Maes enthousiast. De volledige lijsten voor Kamer en Vlaams Parlement werden zaterdag 8 februari goedgekeurd door de nationale partijraad van de N-VA.

 

We sluiten aan op de traditie van Geert Bourgeois die jong en nieuw talent steeds kansen gaf om zich te bewijzen. We zijn bijzonder tevreden om met een gedreven, vernieuwde én politiek ervaren groep kandidaten naar de kiezer te kunnen trekken. Eva Maes past dan ook perfect in onze ploeg”, aldus Sander Loones, lijsttrekker voor de Kamer-lijst West-Vlaanderen

 

Deze verkiezingen worden enorm belangrijk. Het is alle hens aan dek. Willen we dat Brussel blijft hervormen, of gaan ze alles afbreken wat we de laatste jaren hebben opgebouwd? Zullen we de grenzen strakker beschermen, of komen er nog meer transitmigranten in West-Vlaanderen? Worden de belastingen voor onze KMO’s verder verlaagd, of krijgen we nieuwe taksen? Daar gaan deze verkiezingen over. En de N-VA heeft de laatste jaren bewezen dat we op die domeinen van aanpakken weten. Met onze ijzersterke ploeg en vol enthousiasme trekken we naar de kiezer”, zo besluit lijsttrekker Sander Loones.