Digitale Torhoutbon vanaf vandaag te koop

Met de aankoop van de Torhoutbon zit je goed en gemakkelijk. De digitale Torhoutbon is vanaf vandaag verkrijgbaar via www.torhoutbon.be.
De Torhoutbon is een stedelijke geschenkbon, uitgegeven door het Lokaal Bestuur Torhout. De bon is geldig in de deelnemende Torhoutse handelszaken. Doel van de Torhoutbon: de lokale economie een extra duwtje in de rug geven.

Digitale bon

Het Lokaal Bestuur Torhout zet actief in op digitalisering. Daarom werd de papieren Torhoutbon omgezet in een digitale bon. Hierdoor wordt de bon niet alleen toegankelijker, maar ook duurzamer in gebruik. Daarnaast zorgt de digitalisering van de bon er ook voor dat van de aankoop tot en met de verzilvering ervan geen fysiek contact meer nodig is. Een extra voordeel in coronatijden.

De digitale Torhoutbon kan vanaf vandaag online aangekocht worden via www.torhoutbon.be. Heb je geen computer of kan je wat hulp gebruiken bij de aankoop van de bon? Het onthaal van het stadskantoor blijft bereikbaar als aankooppunt.

Ideaal geschenk

Ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenk waar je iemand echt een plezier mee kan doen? Heb je nog geen verrassing voor Vaderdag? Dan is de Torhoutbon een topidee!

De Torhoutbon aankopen is kinderspel. Je kiest zelf de waarde (5, 10, 20, 50 euro of een meervoud van deze bedragen) en het ontwerp van de bon. Na betaling ontvang je de bon meteen in je mailbox en kan je de bon afprinten en cadeau geven aan de gelukkige. De bon blijft 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De bon moet in één keer verzilverd worden bij een deelnemende Torhoutse handelaar.

Torhoutse handelaars

Geïnteresseerde handelaars kunnen zich via de website inschrijven. Alle deelnemende handelaars worden weergegeven in een handig overzicht op de website. Wil je je bon gebruiken bij een handelaar? Scan de unieke QR-code op je bon via een tablet of smartphone.
Steun 8820

Aan de digitale Torhoutbon zullen geregeld acties gekoppeld worden.

De eerste actie, Steun 8820, wordt gelanceerd op vrijdag 19 juni 2020 en loopt tot en met woensdag 30 september 2020. Met deze actie heb je bij de aankoop van een bon eenmalig recht op een bijkomende waarde van maximum 10 euro. Je kan kiezen om de waardebon verspreid aan te kopen tot je de extra waarde van 10 euro bereikt. Een voorbeeld: een Torhoutbon van 50 euro levert in dit geval 10 euro extra waarde op, waardoor je een bon ontvangt van 60 euro. Bij de aankoop van kleinere bonnen krijg je een kleinere extra waarde tot je 10 euro is opgebruikt.

“We lanceren de Steun 8820-actie bewust op 19 juni, want dat was normaal de startdatum van de batjes”, geeft burgemeester Kristof Audenaert aan. “Door de coronacrisis kregen onze lokale handelaars het hard te verduren. Op deze manier willen we ze een extra duwtje in de rug geven.”