De winnaars van de Torhoutse hartverwarmende kerstwandeling

Tussen 19 december en 9 januari kon je deelnemen aan de hartverwarmende kerstwandeling in Torhout. Een alternatief voor de hartverwarmende kerstmarkt die door de coronamaatregelen niet kon doorgaan. Ontdek hier de winnaars.

Langs de wandeling van ongeveer 4 km kwam je zo’n 25 kerstmannetjes tegen. Die zaten verstopt achter de ramen van stadsgebouwen en etalages van handelszaken. Deze acht superspeurders winnen een prijzenpakket:

Elke Govaert
Roney Debaillie
Marnix Teetaert
Dirk Denorme
Noor Deback
Noël Pollet
Dirk Vanhaelemeesh
Roeland Watteeuw

Schepen van toerisme Elsie Desmet : “als schepen van toerisme wil ik iedereen bedanken voor hun deelname aan deze wandeling. Meer dan 250 mensen namen deel aan dit hartverwarmend gebeuren. Ook de Torhoutse verenigingen waren positief. Zij konden nu een hele tijd hun producten en werking in de kijker zetten. Iets wat ze anders maar een halve dag kunnen doen”, aldus Elsie Desmet.

Prijs afhalen

De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht over het afhalen van hun hartverwarmend prijzenpakket. Zij zullen hun prijs in ontvangst mogen nemen in het gezelschap van schepen van toerisme, Elsie Desmet. In de prijzenpakketten zitten onder meer producten van Rikolto, Banglabari, Thaismiles, de Proeftuin, Oxfam Wereldwinkel, SOS Zoutmijnkinderen India, Welzijnsschakel de Klapdeur, pluswerking Pluto, +Punt kernwerking en Bazaar 25.