De spelletjesdag van KWB Torhout

Zondag 21 oktober 2018 – zaal de Bosgalm – Pastoriestraat, Torhout (Don Bosco)

De spelletjesdag van KWB Torhout is stilaan een vaste waarde geworden. De meesten kennen wel de klassiekers als vier-op-een-rij of Monopoly. Maar op de spelletjesdag krijg je de kans om eens een minder bekend spel te spelen. De spelletjesdag gaat dit jaar door in zaal De Bosgalm in Torhout (Don Bosco). Je kan er in de namiddag  van 13u.30 tot 18u.00 met het hele gezin gezelschapspellen komen spelen. We voorzien een ruim aanbod van gezelschapspellen voor zowel volwassenen als voor kinderen.  Zelfs voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar. De allernieuwste Haba spellen kunnen er gespeeld worden. Er zijn ook heel wat individuele smart-games om uit te proberen. Dit alles is onder de begeleiding van spellenclub Teen & Tander en eigen medewerkers die graag de spellen voor u uitleggen. Dus geen spelregels die je zelf nog moet doorworstelen. Deze activiteit wordt georganiseerd door Torhout Content.
De kinderen die de tekening van de spelletjesdag inkleuren, maken kans om een gezelschapsspel te winnen als ze de tekening afgeven op de spelletjesdag. De tekening vind je terug op de website van Torhout Content: www.torhoutcontent.be. Er worden ook 3 x prijzen verloot onder de aanwezigen; om 15u., 16u. en 17u. De toegang is gratis.

Over KWB:
kwb is een boeiende vereniging met een waaier aan interessante activiteiten: ontspanning, debatavonden, sport, uitstappen voor het hele gezin. We zijn in de kwb ook bezig met wat ons wakker houdt : het opvoeden van kinderen, de stress op het werk, de nieuwe economische crisis en de werkloosheid, de migranten in onze straat, onze eigen gezondheid en die van het leefmilieu, goedkoop je rijbewijs halen, geneesmiddelen aan betaalbare prijzen, enzovoort.
In kwb doen we niet of onze neus bloedt, we gaan na wat er echt op het spel staat en wat we kunnen doen. Door het hoge ledenaantal vallen er bovendien heel wat ledenvoordelen uit de boom. De organisatie telt zo’n 70.000 leden en een 700-tal lokale afdelingen. De vereniging wordt gedragen door honderden vrijwilligers die een zeer verscheiden aanbod verzorgen voor mannen, vrouwen en gezinnen

 

Tijdens de spelletjesdag is er ook mogelijkheid om gezelschapsspellen aan te kopen bij de standhouders.

Meer info bij Bart Ameel:

0485 703364

of ameel.bart@gmail.com