De investering in extra bank-contact door het plaatsen van extra picknickbanken in het centrum van Torhout en op de wijken.

Elsie Desmet, schepen van natuur en groen : met de start van de lente willen we als lokaal bestuur volop inzetten op buitencontacten. Het ideale moment dus om onze mooie groenzones in de kijker te plaatsen en meer ‘bank-contact’ te voorzien.
Iedereen snakt ondertussen naar wat meer sociaal contact. In het centrum en op de wijken van Torhout zijn heel wat mooie groenzones waar je met jouw buitenbubbel kan afspreken. Wil je inspiratie? Kijk dan zeker op de website van Visit Torhout (www.visittorhout.be) waar een overzicht te vinden is van onze parken, bossen en speelpleintjes.
Door het plaatsen van extra picknickbanken in het centrum en op de wijken willen we als lokaal bestuur onze inwoners dat extra bank-contact aanbieden dat in deze tijden zo gewenst en gemist is.
Spreek je af met je buitenbubbel? Blijf rekening houden met de geldende coronamaatregelen. Hou dus steeds voldoende afstand en draag een mondmasker waar nodig.
“Na een jaar corona snakken we allemaal naar dat zo nodige sociaal contact. De buitenbubbel van 10 en het lentezonnetje dat zich al regelmatig laat voelen doet het allemaal nog meer kriebelen. Voel jij ook die buitenkriebels? Ontdek onze prachtige groenzones, parken, bossen en speelpleintjes samen met jouw bubbel. Neem plaats op één van onze picknickbanken en praat op veilige afstand van elkaar wat bij.

Laat ons samen nog even doorbijten zodat we met z’n allen kunnen genieten van een fantastische zomer vol bank-contact”.