CORONAPROOF OKTOBERKERMIS IN ICHTEGEM

Na de succesvolle Scapulierkermis in Ichtegem deze zomervakantie en de septemberkermis in Eernegem gaat nu ook de traditionele St. Michielkermis begin oktober in Ichtegem door. Anders dan anders, helemaal coronaproof en met een aparte horecazone, maar de kermissfeer zal zeker aanwezig zijn!

“Van 17 tot 19 juli hebben we de eerste kermis van het jaar in Ichtegem georganiseerd. Nu hebben we er net een succesvol kermisweekend in Eernegem opzitten”, vertelt schepen van lokale economie en kermissen Magali Segers. “Hier konden we onze coronamaatregelen goed uittesten; het ontsmetten bij binnenkomst, een afgebakend parcours, werken met een strikt aantal bezoekers, een aparte in- en uitgang en het verplicht dragen van mondmaskers. Ook de kermisreizigers volgen alle regels op. We zijn dan ook blij dat we opnieuw de St. Michielkermis van 2 tot en met 4 oktober in Ichtegem kunnen organiseren. De coronamaatregelen worden opnieuw strikt toegepast.

” Concreet gaat de kermis door op vrijdag 2 oktober van 19 tot 23 uur, op zaterdag 3 oktober van 15 tot 23 uur en op zondag 4 oktober van 14 tot opnieuw 23 uur. Op zondag gaat ook de wielerwedstrijd GP Jules Vanhevel opnieuw door. Dit jaar is de koers voor beloften en elite zonder contract aan zijn 94ste editie toe. De start is om 13.30 uur aan de sporthal van Ichtegem voorzien. Meer informatie vind je op https://www.ddwvl.be/jules_van_hevel.php.