Closet sale Wereldwinkel Jongeren Lichtervelde.

De Oxfam Wereldwinkel Jongeren Lichtervelde organiseren voor het eerst een Closet Sale op 5 en 6 maart a.s. te Marktstraat 62, tweede verdiep (boven de wereldwinkel).
Organiseren uit ecologische overweging
Nadat we in september van vorig jaar een succesvolle cocktailavond hebben georganiseerd, gooien we het nu over een andere boeg. We organiseren een closet sale niet zozeer uit lucratieve, maar wel uit ecologische overwegingen. Want zoals iedereen intussen weet is mooie, degelijke kledij een tweede leven geven, niet alleen goed voor de portemonnee, maar tevens goed voor onze planeet.
Aan de shoppers, allen welkom op 5/03/2022 tussen 10u00 en 20u00, en zondag 6/03/2022 tussen 10u00 en 17u00. Alles zal cash betaald moeten worden, dus breng een goed gevulde portemonnee mee  . Voor, tijdens en na het shoppen kan er iets gegeten en/of een gedronken worden in de Wereldwinkel. Ook de Wereldwinkel zelf zal doorlopend open zijn.
Breed aanbod
Met de closet sale willen we een breed aanbod van producten aanbieden. We richten ons op kledij, schoenen en accessoires voor alle volwassenen. Daarvoor zijn we nog op zoek naar enkele geïnteresseerde verkopers. We vragen dat de mensen die producten te koop willen aanbieden onze Google-Form invullen https://forms.gle/GXKevX5nPnihwbwWA.
Iedereen kan maximaal 15 kledingstukken, 3 paar schoenen en enkele accessoires zoals sjaals, mutsen, handtassen, sieraden, etc. aanbieden. Er zit een limiet op van het aantal stuks, omdat we veel verschillende mensen de kans willen geven om producten aan te bieden. Ook willen we dat verkopers goed nadenken over hun selectie, zo kunnen we een mooie en gevarieerde collectie aanbieden. De items kunnen worden binnengebracht op dinsdag 1/03/2022 tussen 19u00-20u00 & vrijdag 4/03/2022 tussen 14u00-20u00.
We vragen van de verkopers dat ze de betrokken kledingstukken zelf labelen met sluitspeld waarop hun naam en de vraagprijs wordt vermeld. Voorts vragen we hen een Excel-bestand te voorzien met: diens naam en een beschrijving van het kledingstuk: kleur, merk en prijs zodat we bij de verkoop eenvoudigweg kunnen bijhouden wie wat verkocht.
Ophalen of doneren
Wij vragen overigens geen procentje op de verkocht kledij! Alle inkomsten gaan recht naar de verkopers van de producten.
Wat niet werd verkocht, kan naderhand samen met het verdiende geld worden opgehaald op dinsdag 8/03/2022 tussen 18u00-20u00. De kleren die niet zouden worden opgehaald, worden gedoneerd.
Hopelijk zien we jullie als (ver-)koper!