Caring Family vzw doet het weer!

Het begon allemaal met een advertentie die werd geplaatst door Christian Debackere.

Zijn overleden vriendin Nadine Baes had 2 kinderen dat ze voor zorgde met het syndroom van Down. Christian besloot na het overlijden van zijn vriendin alle op alles te zetten om voort te zorgen voor de twee lieve kerels Omar en Remco.

op facebook plaatste Christian een verzoek om te helpen sparen om een duo fiets. De crowdfunding wilde mar niet lukken en bracht niet genoeg op. Een grote teleurstelling voor Christian.

Ze zijn nu zo gelukkig mat wat ze hebben gekregen

We staan altijd klaar om mensen te helpen.

Maar daar kwamen Kelly Van Oost en Vicky Faict van Caring Family. We hadden een voorstel en wilden de kerels uit Koekelare helpen. We schonken hen een Duo Gocar. nu kunnen ze overal naartoe;

wij staan altijd klaar voor mensen die het moeilijk hebben. Van voedsel pakketten tot sommige dingen dat mensen ons vragen. Dit lukt niet altijd. wij zijn eenvzw en hebben nog geen cent subsidie gekregen. zelfs tegenkanting kregen we van de plaatselijke mensen die de gemeente Koekelare besturen.

wij moeten het doen met giften van mensen, sponsering en de opbrengst van wat we inrichten.

Artiesten met een hart.

Op zaterdag 18 maart richten we voor de 9 de keer “Artiesten met een hart” in. dit zijn artiesten die komen opreden om een leuke dag te voorzien van mooie muziek. met de opbrengst van dit evenement kunnen wij terug mensen helpen.

Iedereen mag komen de ingang is 10€ voor een hele leuke avond.

wie deze avond ook iets wenst te eten kan dit voor 20€

De deuren gaan open om 19u30

je kan hen ook steunen in hun lokaal/café in de Dorpsstraat 9 in Koekelare waar je kan vogelpikken, en een drankje drinken