8810congé luistert zomer 2021 op

Team Vrije Tijd verveelt zich nooit
Het Team Vrije Tijd van de Gemeente Lichtervelde voorziet deze zomer een
vrijetijdsaanbod om u tegen te zeggen.


“VERVELEN? NIET DEZE ZOMER!”
We hebben voor elk wat wils!
Voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar voorzagen we een zomerkalender waar iedere dag activiteiten voor het hele gezin opgenomen zijn. Deze kalender krijg je thuisgeleverd!
Voor jonge gezinnen organiseren we kabouterwandelingen. Op 5 en 6 juli is er een livewandeling met verhalen tussen 14u en 15u (inschrijven is verplicht). Vanaf 7 juli kan je de verhalen via QR-codes beluisteren. Op 3 augustus is er een live wandeling met verhalen tussen 14u en 15u. Vanaf 6 augustus is ook deze wandeling via QR-codes te beluisteren.


Sportliefhebbers kunnen het pannaveld bespelen of één van onze sport- fitnessboxen uitlenen.


We hebben ook terug een fotozoektocht met leuke prijzen. Fan van wedstrijden; kijk zeker ook eens naar de Ronde van MidWest, Code 17 van het West-Vlaamse Hart en Bestemming Bib.


Liever wat meer ontspannen? Geniet dan van Het Bankje, een podcast van OpenDoek of bezoek even de picknickzone aan de Finse Piste die er deze zomer komt.
Ten slotte zijn er nog acties van de zomer van 2020 die ook deze zomer hernomen worden.
Denk maar aan de verschillende hinkelparcours in het straatbeeld, het
muurklimparcours aan het zwembad, de centrumwandeling, een bezoek aan de St.- Jacobuskerk, fiets de cichoreiroute of maak de cichoreiwandeling a.d.h.v. de Erfgoedapp. Ook kun je in de bib nog altijd terecht voor het uitlenen van de spelkoffers.