10.000ste prik in vaccinatiecentrum Torhout is een feit

De vaccinaties in vaccinatiecentrum de Mast in Torhout verlopen vlot. Op donderdag 29 april, werd het 10.000ste vaccin geplaatst.

Het was Godelieva Ameel die als 10.000ste aan de beurt kwam. Ze kwam haar prik halen in de Mast in Torhout, het vaccinatiecentrum waar de inwoners van Koekelare, Kortemark en Torhout zich kunnen laten vaccineren tegen het coronavirus.

Godelieve, een 67-jarige dame, werd na haar prik ‘coronaproof’ ontvangen door de burgemeesters van Koekelare en Torhout en de schepen van sociale zaken van Kortemark (de burgemeester van Kortemark moest zich verontschuldigen) en kreeg n.a.v. deze mijlpaal een mooie bos bloemen.

De burgemeesters roepen hun inwoners nogmaals op om zich massaal te laten vaccineren. We streven binnen onze eerstelijnszone (Koekelare, Kortemark, Torhout, Oudenburg, Gistel, en Ichtegem) naar een vaccinatiegraad van ruim 70 procent. Vaccinatie is onze belangrijkste troef om deze pandemie onder controle te krijgen. Doe het dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar.