Lichtervelde : afsluitend Cadeauwinkelweekend van Cadeau-etalage-tocht


Het vernieuwend initiatief van OWW Lichtervelde, de cadeau-etalage-tocht, heeft reeds veel wandelaars, nieuwsgieringen en meerwaardezoekers op de been gebracht. Het initiatief dat op 5 december startte loopt nog tot na het weekend van 19 & 20 december. Dit slotweekend wordt iets speciaals.

Een cadeauweekend in de wereldwinkel.
Als afsluiter van de cadeau-etalage-tocht gooit OWW Lichtervelde de deuren van de Wereldwinkel in de Marktstraat 26 extra open. Op vrijdag 18 december, zaterdag 19 en zondag 20 december wordt gewerkt met uitgebreide openingsuren. Op die manier kunnen meer mensen hun Fair Trade eindejaarsinkopen doen op een Corona-veilige manier. Dat wil zeggen dat het aantal klanten die gelijktijdig binnen kunnen beperkt is. Hou er ook rekening mee dat je alleen moet winkelen en de nodige voorzorgmaatregelen steeds in acht neemt.
Het plezier zal er niet minder om zijn; je kan genieten van heel wat leuke fair trade hebbedingetjes zoals juwelen, kerstkaarten, sjaals, kaarsen en andere cadeau-ideeën. Maar ook onze voedingsproducten lenen zich tot mooie cadeaus. Met een verzorgde geschenkmand scoor je altijd. En dan zijn er ook nog de vele promoties zoals onze feestwijnduo’s. Natuurlijk vind je er ook heel wat ingrediënten uit de wereldkeuken, waarmee je jouw gezinsleden tijdens de feestdagen kan verrassen.
Op vrijdag zijn wij open van 15- tot 18u. Op zaterdag non-stop van 9u tot 17u. We zijn ook uitzonderlijk open op zondag 20 december van 10u tot 16u.
De Wereldwinkel in mijn etalage.
De etalages kunnen ook nog tot op het eind van het weekend bezocht worden en kan men tijdens het ‘window shoppen’ de geschenken uitkiezen. Dit gebeurt via een QR code of een invulformulier (voor mensen zonder smartphone) bij elke etalage. De bestelling wordt doorgegeven. De klant kiest waar hij/zij nadien de bestelling ophaalt. Dit kan bij het afhaalpunt van Buurtpunt B’Korf en in de Wereldwinkel.
Wandelzoektocht.
Aan de etalagetocht is zoekopdracht verbonden. Zo kan de wandeling ook een familiegebeuren zijn. De zoekopdracht kan van de Facebookpagina of de website geplukt worden of opgehaald worden in de Wereldwinkel.
Voor de voedingsproducten van de Wereldwinkel blijft de winkel en het onlineportaal van Lichtervelde koopt Lokaal verder open. Sedert begin november is er ook een onlineverkoop van artisanaat opgestart.

Praktisch :
De Cadeau-etalage-tocht loopt nog tot en met 20 december 2020. (verlichting tot 19u)
Info over parcours, etalages, de zoektocht en manier van bestellen worden online gedeeld en via een flyer. Deze flyer kan ook in de Wereldwinkel opgehaald worden.
EXTRA OPENINGSTIJDEN OWW LICHTERVELDE
Op vrijdag 18 december (van 15u tot 18u), zaterdag 19 december (van 9u tot 17u) en zondag 20 december (van 10u tot 16u)

Na het afsluitend Cadeauweekend blijft de wereldwinkel open voor de verkoop van voedingsproducten op de normale openingsuren :
Woensdag : 15u – 18u
Vrijdag : 15u – 18u
Zaterdag : 9u – 12u & 14u – 17u.


⦁ – contactpersoon : Hilde Demunster, 0496/99 56 30, ⦁ owwlichtervelde@gmail.com
⦁ – www.oxfamwereldwinkels.be/lichtervelde