Bredene doet het goed op vlak van Cultuur

Nieuw cultuurseizoen in MEC Staf Versluys

In het nieuwe seizoen 2022 – 2023 biedt het MEC Staf Versluys opnieuw een boeiend en verrassend programma aan.  Naast gevestigde waarden kan men er ook nieuw talent aan het werk zien.

Tribute band ‘The Doors in Concert’ trapt op 23 september het seizoen op gang.  Tijdens het culturele jaar staan o.a. Absynthe Minded, Flip Kowlier, The Animals en Matthysen, Mosuse & Van Ballaert op het programma in het MEC Staf Versluys.  “Maar uiteraard is er ook ruimte voor theater en comedy”, zegt schepen van cultuur Alain Lynneel.  William Boeva, Steven Goegebeur en zelfs Luc Caals komen (terug) naar Bredene!  Caals beleefde in de jaren ’80 hoogdagen in Bredene Palace.  Sebastien Dewaele en Wouter Bruneel  brengen in oktober ‘Once Upon a Time in de Westhoek’.  Dat en nog veel meer tijdens het cultuurseizoen in Bredene: zin in een avondje cultuur?

Bekijk het volledig programma op www.stafversluyscentrum.be Tickets aan de balie van het MEC Staf Versluys (Kapelstraat 76 – Bredene) of online.  Meer weten? 059 56 19 60.